Tudorel Toader consideră că este în grafic cu programul de guvernare

Data actualizării: Data publicării:
tudorel toader govro
Foto: gov.ro

Ministerul Justiţiei este în grafic cu aplicarea măsurilor din programul de guvernare. Asta susţine Tudorel Toader, care a declarat că pachetul de legi din justiţie este finalizat şi va fi trimis curând Guvernului.

Pachetul de legi privind justiţia este finalizat. Cel mai probabil săptămâna aceasta îl voi prezenta în liniile directoare, modifăriel substanţiale, îl voi transmite la Guvern. Potrivit programului de guvernare Ministerul Justiţiei trebuie să iniţieze proiectul de lege pentru modifcarea legilor justiţiei în cursul lunii iunie 2017. (Reporter: În acest moment sunt întârzieri în ceea ce priveşte domeniul justiţiei cu măsuri din programul de guvernare?) Nu fac eu autoevaluare, aveţi programul de guvernare care este accesibil oricui din România. Ştiţi ce am făcut, ce n-am făcut”, a declarat Tudorel Toader, ministrul Justiției.

„Competenţa mea ca ministru al Justiţiei nu este de a discuta şi de a aprecia cum rămâne cu Guvernul (...) Până în momentul acesta nu am fost chemat”, a spus Tudorel Toader întrebat dacă a avut discuţii cu Liviu Dragnea pe subiectul evaluării miniştrilor.

Declaraţiile ministrului de Justiţie vin în contextul în care PSD a finalizat evaluarea performanţei Executivului, iar Liviu Dragnea este aşteptat să anunţe dacă va fi sau nu o remaniere a Guvernului Grindeanu. El a declarat aseară că nu este exclusă o schimbare a Guvernului în ansamblul său, în cazul în care partidul va ajunge la concluzia că acest lucru este necesar, Dragnea precizând că nu este o variantă pe care să o dorească.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri