Va veni şi Gabriela Firea la Pro România? Răspunsul lui Victor Ponta

Data actualizării: Data publicării:
cex psd firea - ganea
Gabriela Firea FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Victor Ponta a declarat marţi seară la Digi24 că cei care părăsesc PSD şi vin la Pro România "îşi asumă că pierd şi ceea ce au". El a spus că cearta dintre Gabriela Firea şi Liviu Dragnea va fi un dezastru pentru Bucureşti.

„Cei care fug de la Dragnea... pleacă ei, eu nu am ce să le ofer. Le spun că dacă vin la Pro România îşi asumă că pierd şi ceea ce au.

Şi Tudose, si eu, care am fost premieri, suntem la Comisia pentru abuzuri, drepturile omului, nu avem competenţa să fim la finanţe, externe, la ce ne pricepem.

Cei care pleacă de la PSD şi vin la pro România o fac pentru că nu mai vor să se asocieze.”, a declarat Victor Ponta, la Jurnalul de Seară, făcând trimitere şi la decizia luată de Corina Creţu, care a părăsit PSD.

Întrebat dacă va veni Gabriela Firea în Pro România, Victor Ponta a răspuns: „Nu, pentru că nu poate pleca din PSD, pentru că îşi pierde mandatul de primar.

Nu se pune problema, dar costul pentru Bucureşti al acestui conflict l-am trăit în 2004, când era conflictul între primarul general Traian Băsescu şi guvernul Năstase. Atunci a pierdut Bucureştiul.

Bucureştiul va pierde nu doar doi ani sau trei, ci şi o ocazie politică pe care nu o va mai avea, primarul general, de sector, consiliul general şi Guvernul erau de la acelaşi partid, nu aveau de ce să se certe.

Pentru Bucureşti este un dezastru cearta asta.

Cearta asta a fost provocată ca şi în cazul Olguţei, Dragnea a avut în Firea un posibil rival şi a spus, otrăvim fântânile, ardem grânele, important e că nu mai poate să îmi fie rival”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri