Victor Ponta, despre ce ar trebui să facă Iohannis după alegeri şi referendum

Data actualizării: Data publicării:
ponta digi24

Liviu Dragnea şi-a făcut un calcul greşit atunci când a vorbit de un anunţ privind candidatura pe prezidenţiale, în seara de duminică, a declarat la Digi24 liderul Pro România, Victor Ponta.

"Evenimentele de luni - CCR s-a spălat pe mâini, a zis: mai pe 5 iunie încolo, judecătorii de la Înalta Curte nu s-au speriat, au terminat procesul, au rămas în pronunţare, ideea era: lasă că se amână, se pensionează un judecător, se ia de la capăt, mai ales reacţia Vioricăi Dăncilă, care a spus - nu dau nicio ordonanţă ca să te scap, astea îl fac pe Dragnea să... îşi pune o centură cu dinamită în jur şi spune: duminică seară mă declanşez în direct, aranjez un exit-poll să mă dea foarte sus, anunţ candidatura şi a doua zi judecătorii nu mai au curajul să mă condamne.

E un calcul greşit şi prefigurează un fel de haos în Guvern. În PSD e rău pentru toţi.", a spus Victor Ponta.

Referitor la demersurile de după alegeri, Ponta a spus că "vom încerca să avem un alt guvern", pentru că cel actual are reflexul de a se supune lui Liviu Dragnea.

"Iohannis, după ce termină cu referendumul şi alegerile, trebuie să reintre în haina de preşedinte - arbitru, să îi pună pe toţi la masă", a adăugat Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri