VIDEO | CTP, comentariu ironic după votul inedit de la Primăria Capitalei: Se referă la „Prințesa inimilor”

Data publicării:
inimi firea primaria capitalei

La ședința Consiliului general de vineri, în care s-a aprobat bugetul Primăriei Capitalei, consilierii au folosit la vot... inimi de carton. Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 acest lucru, despre care a spus că se referă la „Prințesa inimilor”. „ Este invocat spiritul doamnei Dăncilă”, a spus gazetarul.

„Asta înseamnă că o să avem căldură. De la inimă. De la inimile alea din sală o să vină la oamenii care nu au căldură prin blocuri. Ce treabă au inimile alea cu...? Sau e vorba de apropiata oprire a multor inimi din pricina poluării din București? Poate la asta se referă”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Nu poate să se refere decât la „Prințesa inimilor”, adică la doamna Dăncilă. Este invocat spiritul doamnei Dăncilă la votul din Consiliul general”, a continuat gazetarul.

„În final mă întreb: Ce au inimile alea de carton roșu cu RADET?”, a încheiat CTP.

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, s-a prezentat cu o broșă nouă, în formă de inimă, la evenimentul de lansare a programului electoral. Ea a afirmat că are o broșă specială pe care o va folosi în campania electorală, precizând că speră ca fiecare să o poarte, deoarece „trebuie să avem o inimă românească”.

inima dancila inquam octav ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri