VIDEO. Cum a evitat ministrul Mișa întrebările jurnaliștilor

Data actualizării: Data publicării:
misa se fereste

Chemat în Parlament pentru a da explicații despre multele schimbări anunțate în ce priveşte taxele, contribuţiile sociale și impozitele, Ministrul Finanţelor, Ionuț Mișa, a ales o ieșire care să-i permită să evite întâlnirea cu jurnaliștii.

Ionuț Mișa a fost ajutat de o persoană din staff-ul Camerei Deputaților.

A fost un act premeditat, am putea spune”, relatează Anca Suciu, reporter Digi24.

Acolo unde stau miniștrii, foarte aproape, prin spate, există o ieșire care duce spre lift sau spre biroul președintelui Camerei Deputaților. Este, de altfel, ruta pe care o folosesc în mod obișnuit miniștrii atunci când vin în Parlament.

Acolo, de altfel, stau de obicei și jurnaliștii.

Potrivit unor informații Digi24, social-democrații l-au sfătuit pe Ionuț Mișa să nu mai dea alte declarații, în afară de cele rostite în fața parlamentarilor.

Ministrul de Finanțe este cel care anunța, săptămâna trecută, introducerea taxei de solidaritate, fapt care l-a nemulțumit pe premierul Tudose, potrivit informațiilor obținute de Digi24.

Nu este prima dată când Ionuț Mișa anunță ceva cu care premierul nu este de acord. Imediat după numirea în funcție, ministrul Finanțelor anunța desființarea Pilonului 2 de pensii, fapt care a stârnit polemici numeroase în mediul economic românesc și nu numai. Informația a fost imediat negată, pentru ca apoi să se discute mai multe opțiuni în privința Pilonului 2.

Citiți și: Demisia ministrului de Finanțe, cerută din PSD

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri