VIDEO. Florin Iordache a făcut semne obscene în Parlament. „Vom merge mai departe, cu toată opoziția CE”

Data actualizării: Data publicării:
florin iordache semn
Florin Iordache face semne obscene în Parlament

Deputatul PSD Florin Iordache, președintele Comisiei speciale pentru legile justiției și vicepreședinte al Camerei Deputaților, a făcut, miercuri, un gest obscen către opoziție chiar în plenul forului legislativ.

S-a întâmplat după un discurs în plen, în care i-a atacat pe parlamentarii USR și PNL pentru criticile pe care le-au adus la modificările legilor justiției. 

Opoziția l-a aplaudat ironic după acest gest.

„Vom merge mai departe cu toată opoziţia pe care a arătat-o Comisia Europeană. Vrem să fim independenţi, vrem să decidem potrivit Constituţiei, nu potrivit presiunii pe care o pun unii sau alţii!”, a spus Florin Iordache, înainte să facă gestul obscen.

Florin Iordache a reacționat dur, marți, după publicarea raportului MCV pentru România.

„Implementarea solicitărilor absurde ale Comisiei Europene din MCV ar bloca întreaga justiție din România”, este titlul comunicatului semnat de Florin Iordache, transmis marți.

„Am început parcurgerea raportului MCV pe anul 2018, prin care niste “experți” necunoscuți dau indicații României cu privire la aplicarea unor legi DEJA în vigoare, iar absurdul uneia dintre recomandări iese cu totul în evidență.

Astfel, Comisia Europeană solicită Parlamentului, prin raportul MCV, nici mai mult nici mai puțin decât “oprirea imediată a implementării legilor justiției realizate de Comisia specială comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru sistematizarea, unificarea și asigurarea stabilității legislative în domeniul justiției, precum și a ordonanțelor de urgență emise de Guvern, stoparea implementării Codului Penal și a Codului de Procedură Penală”, spunea Florin Iordache.

În plenul Camerei Deputaților s-au votat mai multe proiecte de lege, dar  și Ordonanțele de Urgență 90 și 92. 

Citiți și: Cum explică Florin Iordache gestul obscen făcut în Parlament

Retrospectiva gesturilor obscene din Parlament. Cum s-a ajuns la degetul mijlociu al lui Iordache

Bloomberg: Raportul UE privind corupția primește degetul mijlociu în România

Dan Barna: Gestul lui Iordache era adresat de fapt României

Liviu Avram, despre gestul lui Iordache: Nu blurați mâinile, ca lumea să vadă în ce hal a ajuns practicarea politicii în România

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri