VIDEO Dragnea, huiduit şi la plecarea de la Iaşi. Oamenii au strigat "Şobolanule", PSD a chemat iar fanfara

Data actualizării: Data publicării:
dragnea iasi plecare
Liderul PSD Liviu Dragnea a fost huiduit şi la ieşirea din Teatrul Luceafărul din Iaşi, unde s-a desfăşurat Conferinţa judeţeană a PSD.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost huiduit şi la ieşirea din Teatrul Luceafărul din Iaşi, unde s-a desfăşurat Conferinţa judeţeană a PSD. Protestatarii au strigat "Şobolanule" şi "Iaşul nu te vrea", liderii social-democraţi plecând cu un microbuz.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

VIDEO - Ziarul de Iaşi

Liviu Dragnea şi miniştrii care l-au însoţit la Iaşi au fost nevoiţi să aştepte în interiorul teatrului încă o oră şi jumătate după terminarea conferinţei, în speranţa că grupul de protestatari va pleca.

VIDEO - Imagini amator

Întrucât oamenii au rămas în faţa teatrului, jurul orei 18.30, liderul PSD şi miniştrii au ieşit din clădire. Sute de oameni l-au huiduit şi au scandat împotriva sa. Pentru a acoperi vacarmul, şefii ieşeni social-democraţi au chemat din nou fanfara.

Dragnea, însoţit de ceilalţi lideri PSD, a urcat într-un microbuz adus în faţa treptelor teatrului, şeful social-democrat evitând, astfel, contactul cu protestatarii, aflaţi la cîţiva metri distanţă.

În momentul în care microbuzul părăsea esplanada din faţa Teatrului Luceafărul, oamenii au strigat "Şobolanul" şi "Iaşul nu te vrea".

Protestul de la Iaşi s-a încheiat în jurul orei 18.40, după care jandarmii au început să ridice gardurile metalice instalate în zonă încă de sâmbătă dimineaţă.

Preşedintele PSDLiviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, întrebat fiind despre cei care l-au huiduit, că ei şi cei care-i trimit sunt ”ciuma roşie” având în vedere că-l susţin în continuare pe Augustin Lazăr.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Viorica Dăncilă au fost huiduiţi, sâmbătă, şi la sosirea la Iaşi, unde au participat la Conferinţa Extraordinară a filialei judeţene.

Partidul a angajat un taraf care să acopere sonor strigătele protestatarilor, dar aceștia au reușit să împiedice baia de mulțime a președintelui PSD, Liviu Dragnea. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri