VIDEO PSD a încercat să acopere cu lăutari protestatarii de la Iași care strigau ”Hoții!”

Adriana Duțulescu Data actualizării: Data publicării:
protestatari iasi
Protestatarii au reușit să păstrundă în zona mitingului PSD / Foto amator

Mitingul electoral al PSD de la Iași a fost deturnat de protestatari, în ciuda măsurilor de securitate luate de organizatori. Partidul a angajat un taraf care să acopere sonor strigătele protestatarilor, dar aceștia au reușit să împiedice baia de mulțime a președintelui PSD, Liviu Dragnea. 

Încă de dimineață în fața Teatrului Național Luceafărul din Iași au fost instalate garduri de protecție și au fost dispuse efective de jandarmi care să împiedice accesul în zonă pentru eventualii nemulțumiți de guvernarea PSD. Mai mult decât atât, au fost instalate și filtre pentru accesul în zonă, fiind lăsați să intre doar cei care dovedeau că sunt simpatizanți ai partidului. 

filtre iasi
Filtre de acces la mitingul PSD / Foto amator

În ciuda precauțiilor luate de organizatori, un grup consistent de protestatari a reușit să pătrundă lângă Teatru și să deranjeze cu scandările lor adunarea social-democrată. Pesediștii instalaseră o scenă pe care un taraf de lăutari a încercat să acopere fondul sonor al opozanților, a fost adus chiar și o orchestră secundară, dar eforturile au fost zadarnice. ”Hoții, hoții”, s-a auzit în timp ce președintele partidului, Liviu Dragnea, sosea la eveniment. Baia de mulțime pregătită a fost abandonată, și liderul nu a mai intrat în mijlocul susținătorilor decât pentru câteva minute. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri