Viorica Dăncilă infirmă că ar urma curând o remaniere guvernamentală

Data publicării:
dancila la arctic

Premierul Viorica Dăncilă a negat, joi, informațiile vehiculate în spațiul public cu privire la o remaniere guvernamentală, care ar interveni la nici două luni de la învestirea guvernului său.

Potrivit acestor informații, ar fi vizați cu precădere patru miniștri: al sănătății, al transporturilor, al economiei și al energiei, respectiv Sorina Pintea, Lucian Șova, Dănuț Andrușcă și Anton Anton.

Viorica Dăncilă a precizat, întrebată de jurnaliști, că o astfel de decizie s-ar lua în coaliție, după ce în prealabil s-ar face o evaluare a activității miniștrilor. Or, până acum, o astfel de evaluare nu s-a făcut și nu a avut nicio discuție cu Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu în acest sens. 

„Nu am avut absolut nicio discuție legată de remanierea guvernamentală și așa cum a fost specificat de către cei doi președinți ai coaliției de guvernare, dl. Liviu Dragnea și dl. Călin Popescu Tăriceanu, o evaluare a miniștrilor se va face în cadrul coaliției de guvernare. Nu a fost făcută nicio evaluare, nu putem vorbi despre o remaniere și infirm această știre”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, aflată în vizită la fabrica Arctic din Găești, Dâmbovița. 

Informațiile referitoare la remaniere au fost vehiculate inițial în mediile apropiate puterii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri