Viorica Dăncilă: Klaus Iohannis nu-mi răspunde la telefon

Data publicării:
viorica dancila Inquam Photos Octav Ganea (1)
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Viorica Dăncilă se plânge că preşedintele o ignoră în continuare. L-a sunat de două ori, degeaba. Premierul spune că şi luni şi marţi a încercat ăs afle răspunsuri, dar Klaus Iohannis nu i-a răspuns. Voia să afle de ce i-au fost respinse propunerile de ministru. Aceasta în condiţiile în care Dăncilă a refuzat să accepte varianta propusă de președintele PSD Liviu Dragnea, de a-l ocoli pe preşedinte, prin restructurarea Guvernului în Parlament.

Am încercat o discuție cu dl Iohannis, sunt un om care mă țin de cuvânt. Am sunat la Administrația Prezidențială și mi s-a spus că dl președinte e la Bruxelles, șuni, dl președinte își lansează cartea la Ploiești, pe scările vopsite, marți.

Eu sper și îi solicit să dea motivarea, pentru că e sarcina lui, e obligația dumnealui ca președinte al României. Cred că e un lucru bun, și-a lansat o carte, foarte bine, dar cred că ce ține de această țară din punct de vedere instituțional, fie că vorbim de președinție, de guvern, de parlament, trebuie să fie o prioritate. Faptul că încerci că încerci să blochezi guvernul nu este un lucru care să aducă plusvaloare.

Eu cred că trebuie să dăm la o parte interesul electoral și să acționăm cu mai multă responsabilitate pentru România și pentru români”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri