Viorica Dăncilă o apără pe Grapini şi îi răspunde lui Ludovic Orban: „Un om care jignește femeile este un om slab”

Data actualizării: Data publicării:
viorica dancila

Premierul Viorica Dăncilă îi răspunde liderului PNL Ludovic Orban, care, într-un discurs la Alexandria, a adresat atacuri dure la adresa social-democraţilor a a europarlamentarului Maria Grapini. „Un om care jignește femeile este un om slab”, a spus Dăncilă.

„Am văzut astăzi un așa zis lider de partid care și-a permis să jignească femeile din PSD, iar acest lucru este de neacceptat. Un om care jignește femeile este un om slab. Să nu uite că a jignit astăzi multe femei, mame, soții, fiice și cred că acest lucru nu-i face onoare.

Eu îi recomand să le trateze cu respect pe femeile din PSD și pe toate femeile din România, pentru că sunt mai puternice decât el și mult mai determinate.

Într-o luptă cu organizatia social-democrată a femeilor şi cu femeile din România, noi vom câştiga, iar el va pierde.

Tot acest om, tot acest lider, care vrea să aducă voturi pentru partidul lui, în lipsa proiectelor pe care nu le are a venit cu lozinci care nu fac cinste sau care dovedesc că memoria nu-l ajută. „PSD sărăcește România”. Oare? A uitat acest lider ce a făcut partidul lui? A uitat acest lider câtă suferință a adus pensionarilor, părinților și bunicilor noștri? Noi nu am uitat și românii nu uită. (...) Să le dăm gratuit lecitină ca să aibă memoria mult mai bună”, a spus Dăncilă.

Aduceți-vă aminte ce a făcut, nici nu îi știu bine numele. Cum o cheamă pe europarlamentarul care a vrut să fure la vot în Parlamentul European? Grapini! Grapini a vrut să fure la vot în văzul întregii Europe! Vă dați seama de ce sunt ăștia capabili în fiecare secție de votare? Cu ochii pe ei și cu parul pe ei, cu plângeri penale la îndemâna fiecărui delegat la secția de votare din partea Partidului Național Liberal! Cum i-am prins că vor fure, imediat anunțăm poliția, dăm telefon la 112, depunem plângeri penale, să știe clar că oricine vrea să fure nu va scăpa. În felul asta trebuie să păzim voturile noastre.”, a spus Orban, la Alexandria.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri