Protestatarul rănit grav la 10 august a decis să emigreze

Data publicării:
doru oprea icon

Ritmul emigrărilor, accelerat în ultima vreme și un exemplu cu notorietate acum... Protestatarul rănit grav de capacul unei grenade la manifestaţiile din 10 august a decis să emigreze.

Doru Oprea a anunţat pe o reţea de socializare că nu a reuşit să-şi împlinească visul de a face turism în ţară, aşa că va face acest lucru în Franţa. La asta se adaugă lipsa infrastructurii şi calitatea vieţii de la noi.

În încheierea mesajului, sintetizează motivul plecării astfel: „Țara pe care am dorit să o salvez a decis să mă împuște. La propriu”.

Doru Oprea a avut nevoie de două intervenţii chirurgicale în urma acţiunilor violente ale jandarmilor din 10 august. Capacul unei grenade i-a intrat în picior şi s-a oprit înainte să-i perforeze artera femurală.

Mesajul integral al lui Doru Oprea:

Decizia mea de a mă stabili în Paris a venit cumva natural. Nu mai intru în detalii privind plata taxelor și ce primim în schimbul lor, de lipsa de infrastructura, de calitatea vieții și de restul lucrurilor, pentru că ne-am plictisi și oricum le știm cu toții foarte bine. Nu am reușit să îmi îndeplinesc visul să fac turism adevărat aici, voi face asta însă în Franța pentru că acolo potențialul e imens. Desigur, voi continua să plătesc taxe statului român prin firma de turism din România, treaba va merge în continuare foarte bine, ca un ceas elvețian. Dar ca să le răspund pe scurt tuturor celor care m-au întrebat de ce plec, aș putea sintetiza astfel: Țara pe care am dorit să o salvez a decis să mă împuște. La propriu.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri