Reacția lui Carmen Șerban, după ancheta demarată în cazul clipului de manele filmat la UMF „Carol Davila”

Data actualizării: Data publicării:
carmen serban

Carmen Şerban a transmis un mesaj video pe pagina sa de Facebook, după ce unul dintre videoclipurile ei a stârnit controverse pe reţelele de socializare, pentru că a fost filmat în biblioteca Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) „Carol Davila”, instituţia demarând, marţi, o anchetă internă în acest caz, relatează News.ro.

Cântăreaţa a spus, între altele, că nu a făcut nimic rău, ilegal, că a avut autorizaţie şi că nu a plătit pentru a filma acolo. Ea a precizat că melodia nu este o manea, ci o piesă de club, şi că filmarea videoclipului a avut loc în timpul vacanţei de vară.

„Am filmat într-o bibliotecă frumoasă şi faimoasă din Bucureşti. Am avut autorizaţie, am autorizaţia pentru aceste filmări. Eu nu fac nimic ilegal, clar. Filmările au fost făcute în cadrul bibliotecii unei universităţi din Bucureşti, însă, în perioada de vacanţă, la începutul lunii august. Au durat 5 ore, nu cred că am împiedicat cu nimic desfăşurarea procesului de învăţământ. Genul muzical al piesei este de club, este cu totul şi cu totul altceva decât am făcut eu până acum. Este o provocare şi pentru mine. E un nou business, cum ar veni – o creaţie muzicală realizată împreună cu DJ Milionor de la Timişoara şi cu un studio de înregistrări din Timişoara care face creaţii muzicale de gen rock, club, house”, a spus Carmen Şerban despre filmarea videoclipului „Dacă te încurc”.

„Doar cei care nu au gram de cultură muzicală pot spune despre această piesă că este manea. Este muzică uşoară, este club house - nimic altceva!”, a adăugat ea.

Ea a precizat că nu se simte vinovată de nimic, pentru că a făcut nimic rău, ilegal, şi a explicat mesajul videoclipului muzical.

„Nu îmi este teamă de nimic, nu mă simt cu nimic vinovată, pentru că nu am făcut nimic rău, nimic ilegal. Povestea piesei, scenariul reprezintă o povestea unei studente care este îndrăgostită şi care merge la bibliotecă să citească şi printre altele vede un băiat frumos şi vrea să flirteze cu el. Însă, băiatul este foarte preocupat să citească o carte şi nu o bagă în seamă. E o poveste frumoasă, decentă, oamenii sunt îmbrăcaţi frumos, decent. Melodia este înregistrată la Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România ca gen de muzică uşoară. Totul e frumos şi bine”, a spus cântăreaţa.

„Am făcut o cerere, s-a aprobat. Recunosc, nu am dat bani, nu am plătit nici taxă oficială, nici neoficială. Oamenii au fost foarte deschişi şi foarte drăguţi şi amabili”, a adăugat ea.

Carmen Şerban a mai spus că în timpul filmării videoclipului nu au intrat studenţi în bibliotecă, deşi nu le era interzis să intre. Ea a menţionat că în timpul filmărilor a răsfoit cărţi care erau uşor accesibile.

„Nici un student nu a trecut pe acolo în acea zi. Era vacanţă şi oricum nu era nimic pe uşă care să interzică intrarea. În plus, nu am pus mâna pe nicio carte care era sub cheie. Toate erau la vedere. Aşa că oameni buni, relaxaţi-vă. Ascultaţi muzica, iubiţi, fiţi mai buni de Crăciun, de Revelion, de Anul Nou. Iubiţi, iertaţi, că în asta constă, de fapt, esenţa vieţii. Venin şi ură şi ranchiună şi frustrare poate să arunce oricine, însă nu ne ajută”, a mai spus ea.

„De ce să nu am voie să filmez acolo? Sunt un cetăţean ca oricare altul. Şi eu am studii superioare absolvite”, a mai menţionat cântăreaţa, enumerând, între altele, că este absolventa unui master în comunicare mediatică şi publicitate şi a Şcolii de Televiziune „Tudor Vornicu”.

Cântăreaţa a amintit că a mai filmat videoclipuri în „locaţii deosebite”, precum Trenul Regal, Palatul Mogoşoaia şi avionul prezidenţial.

Ea le-a mulţumit celor care „au stârnit acest scandal”, pentru că vizualizările videoclipului au crescut. Videoclipul a fost publicat pe 8 decembrie pe canalul de YouTube oficial al cântăreţei şi are peste 182.000 de vizualizări până în momentul transmiterii acestei ştiri.

Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila” a deschis o anchetă internă, marţi, după ce un medic a publicat pe pagina sa de Facebook mesajul pe care l-a primit de la un student care îi atrăgea atenţia asupra unui videoclip filmat de cântăreaţa Carmen Şerban în biblioteca instituţiei. Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti (SSMB) a transmis, marţi, un comunicat de presă, exprimându-şi "dezaprobarea” faţă de asocierea videoclipului cu UMF "Carol Davila”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri