Oamenii trimit cereri la spital ca să afle ora la care s-au născut. "Ne ajută să ne cunoaştem, cu toţii avem o cifră a destinului"

Data actualizării: Data publicării:
astrolog

Solicitări inedite la Spitalul de Urgență din Galați. În ultimele luni, pe adresa de email a unității, au venit zeci de cereri prin care persoane care s-au născut acolo vor să le fie transmisă ora nașterii pentru a-și afla... destinul. Astrologii sunt cei care își trimit clienții la spital pentru ca apoi să le spună ce le rezervă viitorul.

Deşi sunt sigură că dumneavoastră aveţi probleme mai importante şi urgente de rezolvat, mă întrebam dacă aţi putea să mă ajutaţi să aflu ora naşterii mele, îmi cer scuze dacă cererea e deplasată, voi înţelege dacă timpul nu vă va permite să mă ajutaţi, doar că pentru mine este important să aflu” - aşa sună una dintre cererile adresate Spitalului din Galaţi. E semnată de o femeie care s-a născut la acel spital. Dacă în urmă cu trei ani reprezentanţii unităţii nu aveau nicio solicitare în acest sens, în ultima perioadă lucurile s-au schimbat.

Andreea Goria: „O prietenă de-ale mele, chiar ea şi-a făcut o cerere online şi a primit răspuns în timp util în ceea ce mă priveşte, astrograma mă ajută în viaţa de zi cu zi şi mă ajută să merg pas cu pas către visul meu, către ceea ce am fost eu construită să fac pe lumea aceasta”.

Nelu Vicleanu, astrolog: „Ne ajută pe noi să ne cunoaştem, să identificăm punctele noastre forte, punctele noastre slabe, să ne alegem drumul în viaţă pentru că cu toţii avem o misiune, avem o cifră a destinului, avem un ascendent şi în funcţie de asta putem să facem alegerile cele mai bune”.

Pentru o persoană născută în 1975, angajaţii au apelat la arhiva spitalului.

Mădălina Ispas, reprezentant al Spitalului de Urgenţă Galaţi: „Ei nu justifică în solicitări, dar presupun că vor să-şi facă nişte calcule astrale. Arhivarul trebuie să caute în registrele spitalului care se păstrează permanent”

Acurateţea unei hărţi astrologice depinde foarte mult de ora nașterii, spun astrologii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri