E. Andronescu, la Digi24: Să stai în spital pentru probleme la coloană nu s-ar justifica decât dacă faci o operaţie

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea inquam octav ganea 20190219232022_OGN_5326-01
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Ecaterina Andronescu a declarat la Digi24 că nu a vorbit cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, zilele acestea, că ştie că acesta s-a întors "la muncă" şi că a ţinut o şedinţă la care ea nu a participat. Întrebată despre decizia acestuia de a sta internat, Ecaterina Andronescu a spus că s-ar justifica statul în spital pentru probleme la colană doar în măsura unei intervenţii chirurgicale.

"Nu am vorbit cu Liviu Dragnea zilele astea, ştiu că a fost internat, ştiu că s-a întors la muncă şi că a fost o şedinţă la partid. Nemaifiind în conducere nu am fost parte din această şedinţă", a spus Ecaterina Andronescu.

Întrebată despre discuţiile din spaţiul public privind internarea lui Liviu Dragnea în perioada în care trebuia să se prezinte la procesul la Înalta Curte, ministrul Educaţiei a răspuns: "Să stai în spital în situaţia în care ai o problemă la coloană nu s-ar justifica decât în măsura în care faci o intervenţie chirurgicală. Dacă nu, poţi face şi alt gen de tratament fără să stai în spital. Atmosfera de spital te îmbolnăveşte mai rău".

Totodată, referitor la decizia preşedintelui PSD de a se trata la un spital privat, nu unul de stat, Andronescu a spus că important este mesajul de a alege un spital din România.

"Dai semnalul când te duci la un spital în România, mesaj mult mai puternic decât dacă pleci în străinătate. Că sunt de stat sau private, contează unde e doctorul în care ai încredre. Şi şcoala şi sănătatea au deficit la încredere, trebuie să găsim soluţia să recâştigăm încrederea", a afirmat Ecaterina Andronescu, la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri