Imagini tulburătoare: O fetiță de 5 luni s-a ales cu răni grave după ce a fost internată în spital pentru răceală

Data actualizării: Data publicării:
bebelus hunedoara 2

Acuzații la adresa medicilor din Vulcan, Hunedoara, după ce un bebeluș de cinci luni a rămas cu răni cumplite de la un lecoplast. Conducerea unității medicale anunța ca va face o ancheta internă.

Fotografiile au fost postate pe o rețea socială de mama fetiței de cinci luni și au stârnit un val uriaș de reacții în mediul online.

Femeia spune că a ajuns cu fetița la secția de pediatrie a spitalului din Vulcan pentru că aceasta era răcită. Însă în momentul acela a început cu adevărat chinul, povestește mama bebelușului. Ea a declarat că personalul medical s-a chinuit mai multe ore să îi pună o branulă fetiței și că bandajele nu i-au fost schimate timp de o săptămână, atât timp cât a fost internată.

Mai mult, femeia spune că le-a semnalat medicilor că fetița plânge, însă aceștia i-au răspuns că atât timp cât perfuzia curge, înseamnă că totul este în regulă.

Abia în momentul în care i-au îndepărtat copilului leucoplastul și bandajele au observat că fetița are niște răni destul de grave și au sfătuit-o pe femeie să o dea cu cremă de gălbenele pentru că ar fi făcut alergie la leucoplast. Mama fetiției a mai povestit că, la externare, branula i-a fost scoasă de femeia de serviciu, nicidecum de un medic sau o asistentă

În acest moment, directorul spitalului a demarat o anchetă și face cercetări disciplinare pentru a vedea dacă medicii și-au făcut datoria.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri