VIDEO. Pacient plimbat cu targa printre mașini, din cauza unui șofer inconștient

Data publicării:
pacient

Comoditatea şi inconştienţa şoferilor ating zilnic noi culmi. La Constanţa medicii au fost nevoiţi să facă slalom cu targa printre maşinile parcate la marginea unui heliport. În imaginile devenite virale pe internet se vede cum doctorii încearcă să ducă de la elicopterul SMURD spre spital un pacient pe targă.

Se chinuie minute bune din cauza unei maşini parcate de-a curmezişul pe aleea care coboară de la heliport către unitatea sanitară.

Autoturismul parcat la întâmplare s-a dovedit a fi chiar al unui medic rezident. În urma incidentului, conducerea spitalului a luat măsuri: a montat stâlpi ca să nu mai poată parca nicio maşină acolo.

Am reuşit să identificăm persoana, este un angajat al Spitalului Judeţean Constanţa, un medic rezident, angajat la noi. A fost chemată şi de către mine şi de către domnul manager, am avut o discuţie să ce a fost acolo, ce s-a întâmplat. Este destul de evident că acela este un loc de acces către locul în care vine elicopterul”, a spus Bogdan Obadă, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri