Au început pregătirile de Crăciun în Capitală

Data publicării:
luminite

În Capitală, pregătirile pentru sărbătoarile de iarnă sunt în plină desfăşurare. Pe mai toate bulevardele mari din centrul oraşului, electricienii lucrează toată noaptea pentru a monta luminiţele de Crăciun. În paralel, în Piaţa Constituţiei s-a început deja amenajarea târgului de Crăciun care îşi va deschide porţile pe data de 1 decembrie.

Pe bulevardul Aviatorilor, doi electricieni au muncit de zor pentru a împânzi cu beculţe tot spaţiul situat între piaţa Charles de Gaull şi statuie.

Electrician: „Sigur, sunt alte modele, mult mai frumoase, venim cu noutăţi... E totul frumos şi încă nu e terminat. Am început cu ornamente, o să vină cu altceva, cu legături între ele."

Unii însă vor ceva mai mult decât nişte luminiţe, oricât de frumoase ar fi acestea.

Studentă: "Cred că ceva interactiv ar prinde foarte bine la public. Sunt foarte mulţi copii care admiră foarte mult luminiţele şi cred că asta ar fi ideal pentru ei."

Activitate intensă a fost şi pe Calea Victoriei.

În acest an, în 2016, bucureştenii vor avea parte pe Calea Victoriei de foarte multe steluţe. În dreptul fiecărui stâlp de iluminat a fost amplasată o steluţă şi sunt legate între ele, în zig-zag de câte trei cabluri, pline şi ele de beculeţe.

Luminiţele de Crăciun se vor aprinde oficial pe data de 1 decembrie. Tot atunci, în Piaţa Constituţiei îşi va deschide porţile şi Târgul de Crăciun, devenit deja o tradiţie în Capitală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri