VIDEO. Avarie în zona Gării de Nord. Precizări de la RADET

Data actualizării: Data publicării:
abur

Trafic îngreunat în această dimineată, în apropierea Gării de Nord din Capitală. Maşinile sunt nevoite să circule cu viteză redusă după ce o conductă cu apă caldă s-a spart. Zona este acoperită de un abur dens.

ACTUALIZARE 9.00. RADET anunță, într-un comunicat, că în jurul orei 6:45 s-a produs o avarie pe reţeaua primară pe bd. Gheorghe Duca nr. 10 (zona Gării de Nord).

„Zonele afectate sunt: Bd. Gh. Duca, calea Griviţei,  bd. Ion Titulescu, bd. Alexandru Ioan Cuza şi străzile adiacente. Avaria a fost depistată imediat de echipele RADET, fiind izolată prin manevre de închidere, urmând a se trece la remedierea ei. Echipele RADET vor lucra în regim continuu, până la punerea în funcţiune a zonei afectate în cursul zilei de astăzi. Eventualele puncte termice ce ar putea rămâne oprite pe parcursul acestor lucrări vor fi afişate pe site-ul public www.radet.ro, secţiunea AVARII. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat atât clienţilor regiei, cât şi participanţilor la trafic”, se arată în comunicatul citat.

____________________________________________________________________________________________________________________

Unul dintre telespectatorii Digi24 care ne-au trimis imagini în această dimineață ne-a spus că aburul se întinde înspre Calea Griviței și Bulevardul Gheorghe Duca. Acolo au ajuns și mai multe echipaje de poliție.

Reprezentanții RADET au anunțat că avaria va fi remediată în orele următoare.

Dacă ati fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o stire puteţi lua legătura cu noi pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteți contacta și telefonic sau ne puteți trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizați numele și locul din care le transmiteți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri