Băiat din Calafat, bătut de alți trei copii

Data publicării:
masina politie

Scene violente în oraşul Calafat. Un băiat a fost pus la zid şi bătut de alţi trei copii. Întreaga agresiune a fost filmată chiar de cei care l-au lovit pe băiat cu palmele şi pumnii.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Dolj, poliţiştii din municipiului Calafat s-au sesizat şi au început cercetările după ce pe Facebook a apărut un filmuleţ cu un minor care este agresat de alţi copii. Poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc luni, între orele 20.30 - 21.00, pe strada Traian din Calafat, iar copilul bătut are 12 ani şi este din municipiu.

În imagini se poate vedea cum băiatul de 12 ani este oprit pe stradă de mai mulţi copii, iar aceştia încep să îl lovească pe rând cu palmele şi cu pumnii peste faţă, dar şi cu picioarele, toată scena fiind filmată cel mai probabil de unul dintre participanţii la agresiune.

Poliţiştii au chemat victima împreună cu părinţii la sediul Poliţiei Calafat pentru a stabili ce s-a întâmplat. Poliţiştii spun că joi dimineaţa a fost depusă o plângere împotriva agresorilor, aceştia fiind trei minori. Victima şi agresorii nu se cunoşteau, băiatul lovit fiind abordat pe stradă de către agresori când a trecut prin zona respectivă.

Surse: digi24, news.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri