Circulația metroului, afectată timp de câteva ore de o avarie RADET

Data actualizării: Data publicării:
metrou

Trenurile de metrou au circulat timp de câteva ore pe un singur fir pe tronsonul Ștefan cel Mare - Gara de Nord din cauza uni conducte RADET care a fost avariată și s-au produs infiltrații masive de apă caldă în tunel.

ACTUALIZARE 13.19. Avaria RADET a fost remediată, iar circulația trenurilor de metrou a fost reluată în condiții normale între stațiile Piața Victoriei 2 și Gara de Nord 1, anunță conducerea Metrorex într-un comunicat.


 

Astăzi, 12 aprilie 2017, o conductă magistrală a furnizorului de utilități RADET a fost avariată și s-au produs infiltrații masive de apă caldă în tunelul metroului între stațiile Piața Victoriei 2 — Gara de Nord 1. Acest lucru a determinat modificarea circulației trenurilor pe un singur fir, pe tronsonul Ștefan cel Mare — Gara de Nord 1”, se arată în documentul Metrorex.

Până la remedierea situației, circulația pe tronsonul amintit se va desfășura pe firul 2.

Echipele Metrorex depun eforturi susținute, pentru ca circulația trenurilor să fie reluată în cel mai scurt timp, în condiții normale, corelat cu intervenția efectuată de RADET”, menționează sursa citată.

Potrivit unui comunicat al RADET, avaria a intervenit în jurul orei 4.00 dimineața şi a afectat puncte termice de pe aria sectoarelor 1, 6 şi parțial 5. Este de așteptat ca avaria să fie remediată până în după-amiaza zilei de miercuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri