Dana Rogoz povestește cum petrecea Crăciunul în copilărie

Data publicării:
dana rogoz

Actriţa Dana Rogoz a crescut pe scenă şi pentru ea Crăciunul a însemnat mai mereu spectacole susţinute alături de Moş. Nu de cel adevărat, pentru care avea un moment special rezervat: îi scria epistole. De fapt, şi astăzi îi mai scrie, pentru că magia nu are vârstă.

Pentru Dana Rogoz, Crăciunul înseamnă timp petrecut cu familia şi prietenii. Sunt momente care o încarcă de energie şi gânduri bune pe care vrea să le împartă cu cei dragi. Dintotdeauna a fost aşa, dar recunoaşte că, în copilărie, cel mai mult o interesau cadourile pe care, cum necum, moşul le lăsa mereu mai devreme de seara Ajunului.

Şi îmi aduc aminte, de exemplu, că la noi acasă, eram eu şi fraţii mei mai mari, cu mult timp înaintea sărbătorilor, începea această perioadă de căutat cadourile prin casă. Adică, ştiam că moşul le aduce cumva mai devreme şi ascunde cadourile în diverse locuri. Aşa că, cu vreo două săptămâni înainte ne apucam să căutăm cadourile, mai pe sus, mai prin debara, mai prin dulapul părinţilor. Şi apoi, când se întorceau părinții acasă uitați ce am găsit și ei erau aha ia uite a venit mai devreme..”, afirmă Dana Rogoz.

Cu o copilărie petrecută în lumina reflectoarelor, Dana Rogoz a avut o relaţie specială cu Moş Crăciun. Nu de puţine ori au fost parteneri pe scenă! Desigur, ştia că nu e Mosul cel adevărat, tocmai de aceea atunci când trebuia să spună ce-şi doreşte mergea direct la...„Sucursala lui Moş Crăciun”!

Mama mă ducea într-un magazin în cartier, un magazin de jucării, era doar unul singur în cartierul respectiv, în Drumul Taberei, unul cu multe, multe jucării, și imi spunea că asta este sucursala lui Moș Crăciun”, povestește Dana Rogoz.

Ca prin magie, acolo, toate visurile luau conturul realităţii.

„Dacă rosteai cu voce tare ce-ți dorești acolo, moșul știa să-ți aducă de Craciun. Vai de mine cu câtă emoție intram în sucursala aia a lui Moș Crăciun. Era tot timpul anului deschis acel magazin, dar eu numai atunci intram, pentru că mama săraca, numai atunci cred că putea să-mi îndeplinească orice dorință. Și intram și mă codeam și mă răzgândeam de 5, 7 ,10 ,12 ori, mă uitam atent la toate jucăriile și apoi îi strigam tare în magazin Moșule, ursul ăsta îl vreau..”, povestește Dana Rogoz.

De Crăciun, Dana organizează mereu două petreceri. Una cu prietenele din liceu şi alta cu familia, chiar în Ajunul Crăciunului. Tuturor le alege cadouri speciale, nu de pus în ramă, ci la suflet!

„Mie imi plac cadourile tip experiență. Decat să cumperi un produs anume, mai bine oferi un curs de gătit, un curs de nu știu. Să-i oferi o experiență. La domni, să meargă la tir, să tragă cu pușca. Doamnelor, un curs de gătit sau un spa”, adaugă Dana Rogoz.

Deşi în buletin, Dana Rogoz nu mai e copil, încă îi mai scrie Moşului, cu aceeaşi responsabilitate cu care o făcea şi când era de-o şchioapă! Anul acesta îşi doreşte mult o chitară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri