DigiVOX. Gunoi în comuna regală

Data actualizării: Data publicării:
gunoi savarsin 9 101016

Gunoi în comuna regelui. Aşa descrie un telespectator situaţia din Săvârşin, localitatea în care familia regală are una dintre reşedinţe. Bărbatul a şi fotografiat zona afectată şi ne-a trimis imaginile. 

Săvârșinul este locul preferat al Regelui Mihai atunci când vine în țară. Din 2001 încoace, de când familia regală a redobândit castelul din localitate, regele a venit aici în fiecare an.

De ceva vreme însă, intrarea în Săvârşin, dinspre Arad nu te îmbie să vizitezi comuna deloc. Acolo, localnicii aruncă tot ce nu le mai trebuie prin gospodării, gunoi menajer sau resturi din construcţii. Cei care locuiesc în apropierea gropii de gunoi neautorizate au făcut plângeri, rămase fără răspuns de aproape un an de zile.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook sau de Twitter. Ne puteţi contacta şi telefonic sau ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri