Gala CIADO, premii pentru lupta antidrog

Data publicării:
gala antidrog

Gala Antidrog a avut loc la Sala Palatului. Evenimentul a fost organizat de CIADO. Au fost premiaţi partenerii care, de-a lungul anului, au susţinut proiectele ONG-ului. Printre aceştia s-au numărat şi Digi24, Digi FM şi Digi Mobil, care au obţinut trei premii de excelenţă. Diplomele au fost înmânate de preşedintele CIADO, România, academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici.

De 9 ani, o organizație neguvernamental se luptă să îi determine pe tineri să renunțe la substanțele nocive. Preşedintele-executiv CIADO, Gigi Lazăr, le mulţumește acum celor care au sprijinit acţiunile organizaţiei. E important să fii de partea corectă a baricadei, spune jurnalistul Tudor Muşat, care a ridicat un premiu, în numele Digi24.

„Ne bucură această recunoaştere a implicării Digi24 într-un proiect naţional de o asemenea amploare, pe un proiect care are legătură cu combaterea traficului şi consumului de droguri. Rămânem fideli în continuare misiunii noastre de a oferi informaţiile relevante, de a oferi contextul de a discuta despre fenomene mai mult sau mai puţin vazute în societate, dar care pot avea efecte cu un impact major”, afirmă Tudor Mușat, jurnalist Digi24.

ONG-ul a reușit să implice masiv populația în acțiunile sale și va continua lupta antidrog cu programe noi și anul viitor.

„În ultimii 5 ani, CIADO deja este cel mai mediatizat ONG din România pe linie de antidrog, având de altfel şi cele mai complexe programe, dar în același timp şi diversificate în materie de educaţie civică şi responsabilitate comunitară. Chiar apropo de trustul Digi, am avut o colaborare fabuloasă în 11 judeţe, o campanie atât pe partea de tineri cât şi pe partea de evenimente culturale prin care noi am transmis mesajul nostru privind simptomatologia tânărului consumator pentru ca părinții să fie informați asupra comportamentului lor”, spune Gigel Lazăr, președinte executiv al CIADO România.

Gala Antidrog de la Sala Palatului din Capitală, s-a încheiat cu un concert Vienna Clasic Christmas.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri