Hotel ajuns rai pentru oamenii străzii

Data actualizării: Data publicării:
hotel arad

Opt milioane de lei au fost investite într-un hotel din Arad de către Ministerul Educației. Proiectul a fost abandonat cu șase ani în urmă din cauza lipsei fondurilor. Acum hotelul a devevenit loc de depozitare a gunoielor, spre nemulțumirea locuitorilor orașului.

Hotelul ar fi trebuit să cuprindă o sută de locuri de cazare destinate sportivilor. Acum este adăpost pentru oamenii străzii, plin de igrasie, cu geamuri putrezite și încăperi care ar putea reprezenta adevărate focare de infecție. „E frecventata de oamenii strazii, eu tot scot pe ei afara, dar n-am nici 
un drept, ca cladirea inca nu e data, e a Conarului, ei o gestioneaza, ei au cheile de acolo, noi nu avem nimic. Am fost inauntru, totu-i igrasie, geamurile stratificate deeja putrezesc, deci îi jale. Jale cu j mare.” a declarat Coste Ioan director CSS Gloria Arad.

Locuitorii orașului sunt oripilați de ceea ce a devent locul, adăpost pentru oamenii străzii și loc de întâlnire pentru a face amor. Reprezentanții autorităților locale nu au nimic împotrivă ca lucrările la hotel să continue, în momentul în care vor exista fondurile necesare.

„Primaria Municipiului Arad a renuntat la solicitarea transferului terenului respectiv, din proprietatea statului in proprietatea municipiului Arad, prin urmare nu avem nici un motiv sa ne impotrivim ca respectiva investitie sa continue, si chiar sa fie finalizata” a declarat Ralu Cotrău, purtător de cuvânt Primăria Arad.

Primăria nu are nimic împotrivă pentru continuarea lucrărilor.

Hotelul se dorea unul care ar fi putut deservi 200 de persoane, o sală de conferințe, subsol cu săli de sport, dar și terenuri sportive. Investiția a fost abandonată în stadiul finisajelor, iar acum, dacă se va decide reabilitarea lui, va necesita mult mai mulți bani decât în momentul construcției.

Redactor: Carolina Voin / Operator: Cristian Kovacs

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri