Investiție de 500.000 de lei, în bătaia vântului

Data publicării:
grojdibodu

O sală de sport care a costat 500 de mii de lei se degradează cu fiecare zi ce trece. Se întâmplă într-o comună din Olt, iar totul a început după ce acoperişul sălii a fost distrus de o vijelie. Primăria dă vina pe constructor, iar acesta spune că aşteaptă un răspuns de la firma de asigurări.

În toamna lui 2016, o vijelie puternică a rupt aproape jumătate din prelata sălii de sport din Grojdibodu.

Localnic: “Acum o săptămână jumate, chiar două, ningea în interior. Vă daţi seama că stratul acela, covorul acela care s-a pus... cu nisipul şi cu tot ăla se vor deteriora.”

Cum lucrarea era în garanţie, autorităţile au chemat constructorul să repare acoperişul, însă acesta a venit, a constatat şi a plecat, susţine edilul.

Adrian Viorel Capriţa, primarul comunei Grojdibodu: „Aşteptăm în continuare să vină să remedieze prelata şi inclusiv să schimbe soluţia tehnică. O să urmăm şi calea instanţei dacă nu vom găsi înţelegere.”

Constructorul spune însă că aşteaptă, la rândul lui, veşti de la firma de asigurări.

Laurenţiu Corcău, reprezentant firmă construcţii: „Răspunsul de la dânşii a fost că nu face obiectul niciunei poliţe de garanţie, pentru că a fost deteriorat din cauza rafalelor de vânt. Noi am retrimis către firma de asigurări pentru reanaliză. Din păcate, dânşii, între 20 decembrie şi astăzi, 3 ianuarie, nu au lucrat.”

Sala de sport din Grojdibodu a fost inaugurată la finalul anului 2015. Reprezintă o jumătate de milion de lei şi este în garanţie până la finalul acestui an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri