Localnic snopit în bătaie de primar

Data publicării:
primar

Scandal în comuna Smârdan, din judeţul Tulcea. Un localnic îl acuză pe edil că l-a bătut până l-a lăsat inconştient. Victima a ajuns la spital cu multiple traumatisme şi are nevoie de multe zile de îngrijiri medicale. Între timp, poliţiştii s-au autosesizat şi anchetează cazul, relatează Digi24.

Victima, un bărbat de 62 de ani, mergea cu bicicleta când a fost atacat de primarul comunei Smârdan şi de un angajat al acestuia.

Ion Pană, victimă: M-am trezit cu două maşini în faţa mea şi au sărit pe mine şi m-au bătut. Primarul comunei Smârdan şi angajatul lui.

Soţia victimei a sunat la 112.

Geta Pană, soţia victimei: L-au bătut pănă a leşinat. Soţul meu avea un târpan, un lemn cu ceva ascuţit pe care îl are tot timpul pe bicicletă acolo. Cu ăla l-au luat, sunt şi amprentele şi l-au lovit în cap în coaste şi cu pumnii.

Bărbatul a ajuns la Spitalul Judeţean din Brăila cu multiple trautamatisme. Starea lui este stabilă, însă va avea nevoie de multe zile de îngrijiri medicale pentru a se reface.

Adina Georgescu, medic primar UPU: Prezintă un trautamatism cranio facial, traumatism globocular stâng, traumatism toraco-abdomnial drept, în momentul de faţă este în curs de investigare.

Scandalul ar fi pornit de la un conflict mai vechi dintre victimă şi primar.

Ion Pană, victimă: I-am dat 400 de euro în 2012 şi de aici au ieşit discuţii, nu mi-a mai dat banii înapoi. Şi l-a supărat chestia asta. A oprit maşina şi i-am spus : băi când îmi dai banii ăia? M-a lăsat şi m-a aşteptat la un colţ şi m-a bătut.

Şi sătenii au auzit despre isprava primarului. O parte dintre localnici spun că e paşnic, alţii în schimb spun că e agresiv şi se tem de el.

  • Săteni: Am auzit că l-au bătut pe un cetăţean. Este foarte violent.
  • Eii, e singurul? Bate de-a rândul, bate văcarii. Nimeni nu poate să -i spună nimic, el este stăpânul lumii, stăpânul Smârdanului.
  • Poliţia s-a autosesizat.

Amalia Ignatencu, purtător de cuvânt IPJ Tulcea: Se efectuează cercetări pentru a se stabili persoanele implicate, încadrarea faptei precum şi mijloacele probatorii.

Contactat telefonic, primarul a refuzat, deocamdată, să ofere un punct de vedere în privinţa a ce s-a întâmplat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri