Adrian, băiatul dispărut în mod misterios, este căutat de scafandri cu sonarul

Data actualizării: Data publicării:
adi1

Nici urmă de băiatul de 16 ani dispărut acum patru zile în Ocna Şugatag, în Maramureş. Sute de oameni - pompieri, jandarmi, poliţişti şi voluntari ajutaţi şi de scafandri - răscolesc zona, în speranţa că îl vor găsi pe tânăr înainte să fie prea târziu. De 4 zile, nimeni nu mai ştie nimic de Adrian.

cautari Maramures baiat disparut scafandri (1)
cautari Maramures baiat disparut scafandri (1)

Echipele de salvatori au ajuns astăzi în zona lacului Gavril, aflat nu departe de locul în care adolescentul a fost văzut pentru ultima dată. O barcă pneumatică echipată cu sonar scanează adâncurile lacului.

Doi scafandri din Tîrgu Mureş participă la căutări. Apa e rece, spun salvatorii. La 6 metri adâncime, temperatura coboară la 15 grade.

Băiatul a dispărut sâmbătă seara, în timp ce se afla cu câţiva prieteni la o cabană din Ocna Şugatag. "Am ajuns la ora 7 (n.r. 19) la cabană. Ne-am apucat să pregătim. El s-a dus după lemne de două ori, a făcut focul, a fost totul în regulă. La un moment dat un prieten l-a întrebat unde pleci și a zis că mă întorc după 5 minute. Și atât a fost", povesteşte o prietenă a lui Adrian.

CITEŞTE şi MARAMUREŞ. Adolescent dispărut, căutat de 3 zile

Reporter/ Foto: Izabela Jurasko
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri