Mare atenţie când vă cumpăraţi apartament într-un bloc nou! Un proprietar din cartierul Titan s-a trezit cu tavanul în cap

Data publicării:
tavan cazut

Sufrageria a fost distrusă în totalitate, după ce bucăţi din tavan au căzut peste mobilă şi electronice.
Proprietarul, care spune că a vrut o locuinţă într-un imobil nou tocmai din motive de siguranţă a clădirii, nu este singurul nemulţumit de calitatea lucrărilor.

Tot mai mulţi locatari se pplâng de probleme inclusiv legate de fisuri la nivelul subsolului clădirii.

Proprietarul s-a înţeles cu constructorul ca acesta din urmă să suporte costurile renovării şi să îi rezolve problema spaţiului în care să stea în timpul acestor reparaţii.

Amenzi de 50 de ori mai mari în construcţii

După autorizaţiile date după ureche, balcoanele extinse câţiva metri şi clădirile înalte din cartierele istorice, Guvernul vrea să crească amenzile din construcţii şi de 50 de ori.

Potrivit jurnaliştilor de la profit.ro, dacă astăzi instituţiile publice primesc o amendă minimă de o mie de lei dacă semnează documente ce conţin date greşite, în viitor amenda ar urma să crească la 50.000 de lei.

Tot de 50 de ori ar urma să crească şi amenzile autorităţii care refuză să furnizeze informaţii necesare desfăşurării activităţii de urbanism.

Pentru investitorii şi constructorii care fac lucrări fără autorizaţie amenda minimă ar urma să crească de la 1.000 de lei la 20.000 de lei.

De 10 ori mai mare va fi amenda maximă pe care o pot primi constructorii care refuză accesul organelor de control în şantier, iar pentru funcţionarii care dau avize de construcţii în baza unor documente incomplete, penalitatea aproape că se va dubla.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri