Medic bătut la camera de gardă: „Salvăm vieţi, dăm tot ce putem. Şi în schimb ce primim? Bătaie”

Data actualizării: Data publicării:
agresor medic

Gardă de coşmar pentru un medic de la Spitalul din Mioveni. A fost bătut cu sălbăticie de un bărbat beat, furios că doctorul nu găsea nicio rană pe trupul prietenului său care pretindea că îl lovise maşina. Prins de poliţişti, agresorul nu a fost considerat periculos de judecători, care au decis că poate fi cercetat în libertate.

„După ce am căzut, am încasat trei lovituri cu piciorul”, povestește medicul Samir Dallou.

Urmele agresiunii sunt încă vizibile pe corpul medicului. Scandalul a început când la camera de gardă a spitalului din Mioveni s-au prezentat doi bărbaţi. Păreau băuţi şi susţineau că unul dintre ei a fost lovit de maşină. Doctorul a examinat pacientul în camera de control şi l-a rugat pe amicul acestuia să aştepte pe hol.

A refuzat şi a devenit agresiv verbal la adresa mea”, spune Samir Dallou.

Supărat că doctorul nu i-a găsit nicio zgârietură prietenului său, tânărul s-a năpustit cu pumnii şi picioarele asupra medicului. Un poliţist local şi un agent de pază au încercat să îl salveze pe medic, dar nu au reuşit.

Este inadmisibil. Salvăm vieţi, dăm tot ce putem. Şi în schimb ce primim? Bătaie”, spune medicul.

Samir Dallou l-a reclamat la poliţie pe agresor, iar oamenii legii au descoperit că bătăuşul este o mai veche cunoştinţă a lor.

În urmă cu an a furat o maşină şi s-a urcat la volanul acesteia, deşi nu avea permis de conducere”, relatează Valentin Stan.

După acest incident grav, directorii spitalului de la Mioveni îşi pun problema dacă mai are rost să plătească firma de pază.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri