O inimă uriașă de gheață îi poate aduce unui îndrăgostit un inel cu diamante

Data publicării:
profm

De Ziua Îndrăgostiţilor, ProFM topeşte o uriaşă inimă de gheaţă. Cronometrul a fost deja pornit, iar îndrăgostiţii au fost invitaţi să ghicească exact cât îi va lua inimii de gheaţă să se topească. Oricine se poate înscrie în concurs, trebuie doar să completeze un talon de participare şi să-l depună în urna amplasată într-un mall din Capitală. Câştigătorul va primi un inel cu diamante, transmite Digi24.

Înconjurat de vedete, Sebastian Coţofană a pornit cronometrul care monitorizează timpul de topire a inimii de gheaţă în care este pus şi inelul cu diamant. Până pe 14 februarie, de Sfântul Valentin, toţi cei care doresc să intre în posesia marelui premiu sunt invitaţi să aproximeze cât timp îi va lua inimii să se topească.

Se poate înscrie absolut oricine, noi am dat deja drumul la cronometru, au trecut opt minute şi vă aşteptăm aici să estimaţi în cât timp se topeşte inima”, afirmă Sebastian Coţofană.

Nici vedetele nu au stat deoparte.

Am dat aşa un timp de aproximativ 70 de ore, nu ştiu sigur exact. Dar ţin minte că acum 2 ani, cand am fost prezntă la dezghețarea inimii, s-a dezghețat în vreo 50 şi ceva de ore”, spune Ami, cantăreață.

„Eu am zis 82, 83, 84, 85 de ore. Eu zic la fel, 80 de ore”, declară un membru al trupei Maxim.

„Eu am zis aşa că preconizez că în vreo 68 de ore, 52 de minute şi 12 secunde”, spune Theo Rose.

Primii îndrăgostiţi înscrişi în concurs s-au documentat, înainte să facă un pronostic:

„Am înţeles că anul trecut ceva de genul 80 de ore şi am zis că anul asta e mai mare şi 90”.

„Presupun că 85 de ore”.

Pe lângă inel, participanţii la concurs mai pot câştiga şi cine romantice sau invitaţii la film. În plus, au ocazia să se fotografieze într-un cadru romantic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri