Parcare unică în România. Poate fi mutată în cele mai aglomerate zone

Data publicării:
parcare

Parcarea modulară are 50 de locuri, dar se poate extinde oricând. Constructorii spun că au nevoie de o lună pentru a o ridica.

Se poate suplimenta prin aducerea a noi module de parcare și prin relocarea ei,” spune Cătălin Dumbravă, manager produs.

Singura soluție pentru rezolvarea problemei locurilor de parcare din Piața Centrală din Roman este parcarea modulară, dat fiind faptul că terenul de aici este incompatibil pentru o parcare clasică din beton.

Între 8 şi 17, parcarea costă un leu pe oră. În afara acestui program, este gratis.

Este o idee foarte bună pentru că sunt multe persoane care vin din afara orașului la piață și nu au unde parca,” spune un șofer.

În centrul oraşului Roman sunt mai multe pivniţe subterane vechi de sute de ani, aşa că nu poate fi ridicată o parcare clasică.

Structura anterioară s-a confruntat cu o serie de surpări una dintre cauze posibil să fie un astfel de beci. Însă în prezent structura pe care noi am dezvoltat-o asigură o utilizare în siguranță pentru publicul ce accesează acest serviciu,” precizează Constantin Cudar, purtător de cuvânt la primăria Roman.

Parcarea a costat 1,2 milioane de lei, bani alocați din bugetul primăriei Roman.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri