Petiție pentru repararea drumurilor din Apuseni

Data publicării:
drumuri

Primul primar care a cerut reabilitarea drumurilor este cel din Câmpeni. A făcut un memoriu în care îşi exprimă nemulţumirea faţă de şoselele pline de gropi, fără indicatoare şi parapete.

„De peste 26 de ani nu au mai fost reabilitate. Dorim să ne dezvoltăm în munţii Apuseni, dar dacă nu avem drumuri nu o să ne dezvoltăm niciodată,” spune Călin Andreş, primar Câmpeni.

Primarul a cerut sprijin şi celorlalţi edili din zona munţilor Apuseni. Până acum, memoriul a fost semnat de 15 primari.

Avem o mare problemă... nu vin investitori în zonă. Tot vorbim să dezvoltăm zona, dar dacă nu începem cu drumurile nu vine nimeni să investească,” zice Nicolae Simina, primar Abrud.

„Ne străduim să oferim clienţilor tot ce trebuie ca să se simtă bine, dar infrastructura nu ne ajută deloc,” adaugă Alina Morar, proprietarul unei pensiuni.

Memoriul semnat de primari va ajunge săptămâna viitoare pe masa premierului Dacian Cioloş. Dacă cererea lor nu va fi luată în seamă, primarii ameninţă cu acţiuni de protest, atât în Alba Iulia, cât şi în Apuseni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri