Sectorul 6 vrea să-și facă televiziune

Data actualizării: Data publicării:
mutu tv

Primăria Sectorului 6 va cheltui un sfert de milion de euro pentru a-şi face televiziune.

Primarul Gabriel Mutu a avut şi vremuri de ucenicie într-ale televiziunii. N-a fost reporter, nici crainic. A reparat televizoare cu tub. Şi pentru ca cetățenii sectorului 6 să-i cunoască pasiunea, s-a lăsat filmat în acţiune.

Cu un pistol de lipit, ceva fludor şi ochelari de protecţie, Gabriel Mutu s-a apucat de meşterit. Calităţile de electronist au fost împachetate într-un clip pentru campania de anul trecut. Nu a fost singurul postat de edil. Acum îşi doreşte televiziune online la primărie. O televiziune cu şcoală de reporteri, de cameramani şi de crainici, deopotrivă, aşa cum spune coordonatorul proiectului.

Cosmin Teleaşă, directorul Centrului Cultural European al Sectorului 6: Vom avea emisiuni cultural educative pentru cei mici. Pentru cei tineri, având în vedere amploarea pe care au luat-o vlogurile în ultimul timp, îi învăţăm să-şi dezvolte aptitudini media, cum să facă un vlog, cum să facă o prezentare. Iar pentru cei pensionari, pentru vârsta a treia, vom avea emisiuni dedicate lor.

Programul televiziunii va fi avizat de către departamentul care a pregătit, mai mereu, revelioanele populare din Drumul Taberei: Centrul Cultural European Sector 6. Un organism cu buget anual primit de la primărie, în valoare de peste două milioane de euro. Pentru proiectul media va plăti 270.000 de euro. Prin licitaţie, nu prin încredinţare directă.

Mihai Daneş, consilier local sector 6: N-au venit cu un proiect care să facă o conversie profesională sau o reconversie profesionala pentru meserii care se cer. Este o televiziune care nu îşi are rostul, după părerea mea. În orice caz, votul nostru este împotrivă.

Televiziunea primăriei sectorului 6 nu va fi botezată până proiectul nu trece de dezbaterea publică.

Gabriel Mutu, primarul sectorului 6: O să propun scoaterea de pe ordine de zi şi păstrarea în dezbaterea publică pentru încă 30 de zile. Nu vreau să fac comentarii acum pentru că ar trebui să discutăm foarte mult.

Cosmin Teleaşă: Această televiziune nu este făcută să prezinte realizări sau nerealizări ale primarului sectorului 6.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri