„Sex, droguri & păcănele”. Protestul inedit al unor tineri din Galați

Data actualizării: Data publicării:
sex droguri pacanele banner turism galati

Unul dintre viceprimarii Galaţiului este invitat să renunţe la funcţie şi să se mute pe o insulă din mijlocul Dunării. Acolo îl aşteaptă un banner cu declaraţia sa de zilele trecute, care a stârnit revoltă în oraş. Politicianul a explicat că turiştii nu vin în Galaţi pentru că nu găsesc în oraş „droguri, sex şi păcănele”.

Mesajul inedit a fost scris pe un afiş lung de 30 de metri, în semn de protest, astfel încât să poate fi văzut de orice localnic, de pe faleza Dunării.

Marian Dumitru, reprezentant Comunitatea Ro100 Curăţăm Galaţiul: „Pentru că ceea ce a spus dânsul ne face oraşul de ruşine, ne-am gândit să-l invităm aici pe această insulă, este o insulă virgină, unde el poate să facă turism exact aşa cum ştie mai bine.”

Localnic: „Considerăm că în urma celor spuse de dumnealui ar trebui ori să fie demis, ori să-şi dea demisia, dar probabil nu se va întâmpla nici una, nici alta.”

Viceprimarul Apostol Picu Roman se apără şi spune că declaraţia la care se referă localnicii a fost trunchiată şi scoasă din context.

Picu Apostol Roman, viceprimar al municipiului Galaţi: „Un caraghioslâc de doi bani a unor oameni care, în lipsă şi criză de idei sau în lipsă de activităţi serioase, s-au luat de o declaraţie care a fost trunchiată şi scoasă din context.”

În urmă cu doar câteva zile însă, viceprimarul avea o cu totul altă părere pe subiectul turismului: „Numitorul comun pentru turism este un cocktail format din trei ingrediente numite aşa: sex, droguri şi cazinouri. (...) Cei care nu vor să înţeleagă şi merg spre alte zone, unde îi aşteaptă, ca în celelalte porturi, droguri şi sex şi păcănele, e treaba lor.”

Localnic: În Galaţi nu vin turişti pentru că nu avem multe, sau nu avem nimic sau avem numai exemple negative.

Localnică: Total neinspirat şi probabil, nu ştiu dacă îl caracterizează, dar pe noi nu.

Localnică: E clar că ne-a făcut de ruşine. E un oraş industrial întradevăr, nu prea sunt turişti, dar totuşi să declari aşa ceva mi se pare chiar exagerat.

Declaraţia fără perdea a viceprimarului din Galați a stârnit revolta localnicilor şi pe reţelele de socializare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri