Accidentul de pe bulevardul Dacia. Șoferul este patron de videochat

Data actualizării: Data publicării:
sofer drogat dacia

Halucinantă explicaţia pe care omul de afaceri, care a făcut zob ieri mai multe maşini, în centrul Capitalei, le-a dat-o poliţiştilor. A spus că mergea cu viteză pentru că aşa îi place soţiei sale, că o iubeşte şi că nici vorbă că ar fi vrut să o omoare. A dat vina pe consumul de droguri şi a explicat că pur şi simplu a văzut prea târziu maşinile oprite la semafor. Anchetatorii nu renunţă, însă, la acuzaţia de tentativă de omor. În funcţie de rezultatul analizelor toxicologice, bărbatul ar putea fi cercetat şi pentru consum de droguri de mare risc.

Actualizare 20:15 - Șoferul drogat a fost reținut pentru tentativă de omor. El va fi prezentat în fața unui judecător luni dimineață cu privire la reținerea pentru 30 de zile.

Bărbatul va fi cercetat și pentru consum de droguri și conducere fără permis.


Jurnalistă Digi24: Vă pare rău? De ce ați făcut?

Șofer: Dar nu am făcut! Nu am avut intenție! Să știți!

Jurnalistă Digi24: Dar ce ai vrut să faci? Cum s-a întâmplat?

Șofer: O excita cum mergeam cu viteză şi după aia când m-am dezmeticit am văzut maşinile...

Flancat de poliţişti, şoferul care a provocat accidentul de pe bulevardul Dacia, a fost scos din spitalul Floreasca şi dus direct la audieri. A pus pe seama drogurilor accidentul şi a negat că voia să-şi ucidă nevasta. Pe pagina de Facebook a tânărului, cei doi soți par extrem de îndrăgostiți.

Poliţiştii l-au audiat vreme de mai multe ore pentru a descoperi dacă nu cumva a intrat intenţionat în maşinile oprite la semafor, cum le-a declarat femeia.

Soția bărbatului va rămâne internată aici la Floreasca până luni. Ea este cea care le-a spus polițiștilor că bărbatul a consumat cocaină și că a vrut să o omoare. După analize, medicii au descoperit că și ea a consumat substanțe interzise.

Poliţiştii au stabilit că cearta celor doi începuse încă de acasă, dar vecinii cred că scandalul a fost doar o întâmplare.

Un om civilizat! Am înțeles că vine dintr-o familie destul de. Știu că stă cu chirie, că este un om civilizat, puteai să discuți cu el”, spune o vecină.

Şoferul le-a spus poliţiştilor că gonea prin Bucureşti pentru a-i face pe plac soţiei, mare amatoare de viteză.

Șoferul avea permis de conducere emis în Liban și cu același document a condus și anul trecut când s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis. Șoferul este patron de videochat.

Dincolo de detaliile despre accident bărbatul trebuie să-i lămurească pe polițiști și de unde avea drogurile. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri