Stere Gulea, despre legile Justiției: Ai sentimentul că o bandă de hoți așteaptă să dea lovitura

Data actualizării: Data publicării:
stere gulea

Regizorul Stere Gulea a spus, la emisiunea „În fața ta” de la Digi24, că modul în care puterea PSD-ALDE încearcă să schimbe legile justiției i-a dat sentimentul că e o bandă de hoți care acționează când adoarme stăpânul.

„Tu stai ca o bandă de hoți și aștepți momentul în care să dai lovitura. Ăsta e sentimentul pe care l-a creat nenorocitul ăsta de ministrul al Justiției cu propunerile pe care le-a făcut. Ai sentimentul că e o bandă de hoți care stă la pândă să vadă dacă au adormit stăpânii și să dea lovitura. Ăsta e sentimentul pe care îl ai, că ești urmărit să nu adormi, să nu ai impresia că lucrurile s-au liniștit”, a spus Stere Gulea.

„L-am văzut pe omul ăsta care se spune că e o somitate. Nu îl înțeleg. Dacă tu ești o somitate, chiar așa să vii să-i crezi pe oameni niște proști, că astea nu sunt dom'le adevarate, nu ați înțeles. Păi, oamenii sunt proști? De asta se revoltă, ca dovadă că mi-am ieșit din... Cum să nu te revolți? Păi tu vii să întorci justiția la anii 2000 pentru că ți-o cere Guvernul și vrei să rămâi ministru cu orice preț. Dacă ești un om care știi drept, ai fost rector, ce ai fost, trebuie să ai puțină demnitate profesională, nu se poate așa”, a mai spus regizorul.

El este convins că oamenii care au ieșit în stradă au oprit OUG 13, în luna februarie.

„Dacă nu ieșeau atunci treaba era făcută. Da, dom'le, i-au votat 3 milioane de oameni, dar mai există restul de români care nu i-au votat. Sigur că e și vina românilor care n-au votat. Decât să stai în frigul din februarie mai bine te duceai la vot. E și vina noastră. Eu mă duc la vot din 90 încoace. E obligația ta de om responsabil față de copiii tăi, față de tine. Dar 3 milioane de oameni nu înseamnă toată țara”, a mai spus Stere Gulea.

Urmăriți emisiunea integrală aici.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri