Străzi acoperite de apă, în Capitală

Data actualizării: Data publicării:
inundatii buc

Ploaia torenţială de marți a inundat mai multe şosele din Bucureşti şi Ilfov. Cel puţin douăzeci de canale şi trei guri de scurgere au refulat. Pompierii au început să cureţe drumurile inundate de apă şi să desfunde canalizările.

O întreagă stradă din Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, a fost inundată, iar trecerea vehiculelor a fost aproape imposibilă. Acolo, pompierii au intervenit cu echipamente speciale.

În Bucureşti, canalizarea de pe şoseaua Străuleşti nu a făcut faţă cantităţii mari de apă acumulată. Aseară, echipajele de pompieri au intervenit cu motopompe. Cu toate acestea, şoferii au aşteptat minute bune pentru a putea circula în zonă.

Proaspăt asfaltată, şoseaua Pipera a fost şi ea năpădită de ape, după ce o canalizare a refulat.

49 de muncitori şi 12 hidrocurăţitoare au intervenit aseară în Capitală pentru a rezolva cele 32 de reclamaţii primite.

O telespectatoare ne-a trimis o înregistrare filmată miercuri dimineață, la 7:15, pe Trafic greu, în dreptul Vulcan Center:

Dacă şi dumneavoastră aveţi imagini sau informaţii care pot deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe site-ul digi24.ro, la secţiunea DigiVOX, pe email (redactie@digi24.ro sau digivox@digi24.ro)sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteţi trimite imagini şi pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Este important să precizaţi numele dumneavoastră şi locul de unde le transmiteţi.

carton telespectatori contacte digi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri