Tânăr mort în fața blocului, după ce a fost abandonat de prieteni. Ce spune principalul suspect

Data actualizării: Data publicării:
politia

Anchetă delicată la Piteşti, unde un tânăr de 28 de ani care era în comă, a fost aruncat din maşină de prietenii lui, în faţa blocului unde locuia. Amicii lui ştiau că lua droguri şi, de teamă să nu aibă de-a face cu poliţiştii, au preferat să scape de el în loc să îl ducă la spital. Oamenii legii i-au găsit însă după câteva ore, cu ajutorul unui trecător care a văzut scena şi a ţinut minte numărul de înmatriculare al autoturismului.

ACTUALIZARE. Mașina a fost identificată duminică seară de jandarmi, puțin după ora 20, în apropierea unui supermarket din Pitești. În mașină erau 4 persoane, trei tinere și șoferul în vârstă de 22 de ani, singurul care a fost audiat de către poliţişti. Acesta nu a opus rezistență și le-a confirmat anchetatorilor că a dus acasă victima. Le-a spus polițiștilor că victima, un bărbat în vârstă de 28 de ani, era în viață când a fost dat jos din mașină.
În urmă audierilor, șoferul ar putea fi  cercetat pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate și riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la 1 an. 
Victima a fost abandonată chiar în fața blocului unde locuia, mai precis, pe trotuar, unde ar fi decedat. Acum, anchetatorii merg pe mai multe piste, printre care consumul de droguri. Potrivit poliției, victima fusese cercetată anterior pentru consum și trafic de droguri.
 

ACTUALIZARE 22.19. Au apărut și primele imagini cu tânărul care se afla la volan.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

ACTUALIZARE 21: 37. Cei patru tineri care l-au abandonat pe cel care a decedat – un băiat și trei fete – au fost indentificați și în prezent se află la Poliția Municipală Pitești pentru cercetări.

Conducătorul autoturismului a fost depistat in urmă cu câteva minute în trafic de un echipaj de jandarmi, care a solicitat in sprijin un echipaj de la Poliţia Rutieră. În interiorul autoturismului se aflau 4 tineri, un băiat (conducătorul auto) şi 3 fete care în prezent se află la Poliţia Municipală Piteşti pentru cercetări”, anunţă Jandarmeria pe pagina de Facebook. 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Victima, în vârstă de 28 ani, a fost lăsată chiar în fața blocului unde locuia, mai precis pe trotuar, într-o zona liniștită din Pitești. Cât privește decesul, anchetatorii merg pe mai multe piste, printre care consumul de droguri.

De asemenea, este posibil că mortea tânărului să fi survenit în urmă unei agresiuni, deși nu au fost găsite urme de violență pe corpul lui. Cauza morții se va stabilii în urmă necropsiei.

Polițiștii încearcă acum să dea de urmă celor care erau în mașină cu tânărul și l-au abandonat.

Citiți și:  Tânăr găsit mort pe o stradă din Piteşti. Martorii spun că a fost aruncat dintr-o maşină

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri