Țeavă de gaze ruptă de un autocar, în Voluntari

Data actualizării: Data publicării:
accident_autocar_captura

Pericol de explozie, în noaptea de duminică spre luni, în Voluntari. Pompierii şi angajaţii furnizorului de gaze au lucrat o oră pentru a repara o ţeavă care a fost ruptă în urma unui accident rutier. Trei persoane au fost rănite după ce un autoturism şi un autocar s-au ciocnit. 

După miezul nopţii, proprietara unei case din Voluntari a fost trezită din somn de un zgomot foarte puternic. Întreaga locuinţă s-a zdruncinat după ce un autocar a lovit garajul. Vehiculul a rupt şi ţeava de alimentare cu gaze.

„Eu n-o să mai am gaze, probabil, până repară, că țeava venea peste garaj. Gard nu mai aveam. Eu nu am putut să ies până acum din casă”, a spus femeia. 

Pentru că a fost avariată doar ţeava de alimentare a locuinţei, echipa de intervenţie a decis să nu oprească furnizarea gazelor pe conducta magistrală.

Abia am pus dopul, pentru că era prea aproape de branșament mașina. Am lucrat pe risc, dar am rezolvat. N-am avut cum opri gazul în zonă, asta ar fi însemnat că întrerupem gazul până mâine dimineața”, a explicat un membru al echipei de intervenție. 

Autocarul nu avea pasageri şi a ajuns în zidul casei după ce şoferul a încercat să evite impactul cu o maşină care a ieşit brusc dintr-un drum secundar. Chiar şi aşa, cele două vehicule s-au ciocnit.

„Când am ajuns 3 persoane erau rănite, dar conștiente. Una a refuzat spitalizarea”, a explicat plutonierul major Toma Bogdan de la ISU București

Şoferul autocarului și o tânără, pasageră în autoturism, au ajuns la spital. Mama fetei a refuzat spitalizarea. În automobilul implicat în accident se mai afla tatăl fetei și încă o pasageră, care nu au pățit nimic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri