Tragedie în Bacău: o fetiță a murit și fratele ei mai mare se află în comă, după un incendiu

Data publicării:
incendiu-bacau

O fetiţă de 3 ani a murit, şi fratele ei, de 4 ani, a fost rănit într-un incendiu provocat chiar de ei. Tragedia a avut loc într-un bloc din Bacău. Copiii s-au jucat cu chibriturile şi au aprins o saltea. Flăcările s-au extins rapid în tot apartamentul în care se afla şi fratele lor mai mic, de doar 4 luni. Bebeluşul a fost salvat de tatăl lor.

Cei doi copii de 3, respectiv 4 ani se jucau cu chibriturile. Au dat foc unei saltele, iar flăcările s-au extins, cu repeziciune, în întregul apartament.

Andrei Grecu, purtător de cuvânt ISU Bacău: „Am găsit un apartament inundat cu fum, imediat s-au alcătuit echipe de salvare de căutare, dar și de stingere care au intrat concomitent în apartament, într-una din camere au fost găsiți doi minori cu vârste de trei și patru ani, un băiețel și o fetiță, în stare de inconștiență.”

Vecin: Noi ne-am axat să spargem geamul și am început să dăm zăpadă peste flacără. Cei doi copii, când au văzut că se face flacără, au fugit în baie, că pompierii au găsit copiii în baie.

Din nefericire, fetiţa a încetat din viaţă la spital. Băiatul, cu un an mai mare, este şi acum în comă. Al treilea copil al familiei, un bebeluş de doar câteva luni, a fost salvat teafăr, ca prin minune.

Petre Voicu, tatăl copiilor: „Copilul cel mic, de trei luni, l-am scos eu din flăcări.”

Poliţiştii au demarat acum o anchetă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri