Ultimele oferte pentru petrecerea de Revelion

Data publicării:
revelion -agerpres
Doi tineri privesc focurile de artificii cu ocazia noului an in parcul Titan din Bucuresti.

Dacă aţi lăsat pe ultima sută de metri planurile pentru noaptea de Revelion, s-ar putea să aveţi noroc. În Bucureşti sunt multe restaurante care au oferte last-minute pentru că mai au ceva locuri libere.

Bucătarii localurilor din Bucureşti sunt în toiul pregătirilor pentru Revelion, iar patronii promit petreceri pe cinste. La Berăria H mai sunt încă 200 de locuri disponibile.

Vicențiu Butnaru, organizator: „Va fi destul de distractiv alături de foarte mulți oameni. Spațiul ne oferă posibilitatea asta începând cu parcarea care e imensă peste 100 locuri noi. Am pregătit un meniu care conține 50 porții, renumintele sarmale și platourile noastre, dar și porții internaționale.”

Şi la Regal Ballroom mai câteva zeci de locuri libere, din cele 600 puse la dispoziţie pentru noaptea de Revelion. Ca să-şi atragă clienţii organizatorii au venit şi cu reduceri.

Cătălin Culdea, manager general Regal Ballroom: „Avem şi un last minute, o reducere de 20%.

Adică de la 450 de lei ajunge la 350.”

Pentru al patrulea an la rând, la Palatului Parlamentului pregătirile pentru Revelion sunt în toi. O sală pentru o mie de oameni este pregătită să se umple de muzică şi bucate alese, spun organizatorii. Aici mai sunt o sută de locuri libere.

Alexandra Velniciuc, gazdă eveniment: „Cei care au fost în anii trecuţi şi s-au simţit bine pot veni cu 10% discount. Preţurile sunt de la 150 de euro la 200 de euro.”

La Palatul Ştirbei, locurile s-au epuizat, iar gazdele nu mai contenesc cu pregătirile. Promit că petrecerea dintre ani va fi una specială şi bine organizată. La fel şi meniul.”

Antonio Passarelli, bucătar la Palatul Știrbey: „Toată mâncarea trebuie să iasă într-un interval de 40-50 min unul de celalalt. E timpul lor de gatit efectiv. În afară de pulpa de raţă care va dura cam 6 ore până se găteşte.”

Cei care nu vor să petreacă noaptea dintre ani la restaurant au varianta petrecerii în aer liber. Primăria Capitalei pregăteşte Revelionul în Piaţa George Enescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri