Polițist împușcat în cap, după o ceartă cu iubita

Data actualizării: Data publicării:
pistol

Un poliţist de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt a ajuns în stare gravă la Spitalul din Craiova, după o ceartă cu iubita.

ACTUALIZARE 8.27. „În cursul acestei nopții, în jurul orei 00.54, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel unic de urgență, de către un bărbat de 38 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că acesta a fost sunat de către o tânără de 28 ani, tot din municipiu, care i-a comunicat faptul că, în timp ce manevra un pistol, care aparținea legal prietenului ei, ofițer în cadrul S.C.C.O. Olt, pistolul  s-a descărcat, rănind-o pe aceasta la mână, iar pe prietenul ei, în zona capului”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul Iulian Nicolae, a confirmat că evenimentul s-a petrecut în Slatina, noaptea trecută, poliţiştii desfăşurând cercetări pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile cu exactitate.

Purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Olt, medicul Alina Duminică, a declarat că poliţistul, în vârstă de 33 de ani era în stare gravă, după ce s-a împuşcat frontal în cap, fiind transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova. Iubita acestuia a fost împuşcată în mână, ea încercând să-l împiedice pe bărbat să-şi pună capăt zilelor.

„De la noi s-a deplasat echipajul cu medic, însoţit de echipajul SMURD, au preluat de acolo două victime, care prezentau plăgi prin împuşcare. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, cu o plagă frontală produsă prin împuşcare, cu o stare destul de gravă şi o femeie de 26 de ani, cu o plagă împuşcată a mâna stângă. Au fost transportaţi la Spitalul Slatina, iar tânărul a fost transportat mai departe către spitalul din Craiova", a declarat Alina Duminică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri