Valea Jiului, închisă ziua. Restricțiile de circulație rămân în vigoare până pe 1 august

Data publicării:
valeaj

Toţi şoferii care au ajuns în această dimineaţă pe DN 67 la ieşirea din localitatea Bumbeşti Jiu au fost întâmpinaţi de poliţişti şi de angajaţi ai Companiei de Drumuri. Aşa au aflat că restricţiile de circulaţie rămân valabile în următoarele trei săptămâni, până pe 1 august.

De luni până vineri, între orele 9.00-18.00 vor mai circula pe Valea Jiului maşinile care fac transport de persoane, echipajele de intervenţie, dar si autovehiculele firmei care se ocupă de modernizarea drumului. Varianta de ocolire oferită de autorităţi este cea de pe Valea Oltului.

Cei care pleacă din Târgu Jiu şi vor să ajungă la Petroşani au de ocolit peste 400 de kilometri prin Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Sebeş şi Haţeg. A doua variantă este mai scurtă cu 70 de kilometri şi îi duce pe şoferi prin Drobeta-Turnu Severin, Caransebeş şi Haţeg.

Ion Tudor, director Drumuri Naţionale Gorj: „Drumul este închis din cauza lucrărilor care se desfășoară între Lainici și Petroșani, în speță montarea parepeților și montarea de plasă, şi fixarea versanţilor cu bariere de protecţie”.

Pe Valea Jiului circulă zilnic mii de automobile şi TIR-uri care transportă marfă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri