VIDEO. Carambol pe Valea Oltului

Data actualizării: Data publicării:
valea oltului

Graba unui şofer de tir a blocat Valea Oltului, în această dimineaţă. A provocat un accident în care au fost implicate nu mai puţin de șase autovehicule. Autoriţile chiar au declanşat Planul Roşu de Acţiune.

În jurul orei 09:40, pe DN 7, în apropierea Viaductului Cârligul Mic, pe sensul Râmnicu Vâlcea - Sibiu, un tir a lovit din spate un autocar, pe care l-a proiectat în alte cinci autovehicule din faţa lui. Coloana era oprită, în aşteptarea culorii verzi a semaforului amplasat acolo pentru dirijarea circulaţiei pe viaduct.

Şoferul tirului şi un pasager din autocar au fost răniţi, au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la spital. Implicarea autocarul cu 19 persoane la bord, cu destinaţia Elveţia, a fost motivul pentru care autorităţile au activat Planul de intervenţie ,,Cod Roşu".

Iniţial s-a cerut chiar intervenţia unui elicopter, însă ordinul a fost revocat, după ce medicii au constatat la faţa locului că nu era nevoie de o asemenea măsură. Înte timp, traficul fost reluat în zonă.

Dacă ati fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o stire puteţi lua legătura cu noi pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteti contacta si telefonic, sau ne puteti trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Va rugam sa precizati numele si locul din care le transmiteti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri