VIDEO. Cel mai proaspăt milionar în euro din România. Marele câștigător la Loto 6/49 și-a ridicat premiul

Data actualizării: Data publicării:
loto andrei butnariu

Câștigătorul marelui premiu la Loto 6/49, în valoare de 4,7 milioane de euro, s-a prezentat luni la Loteria Română. Este vorba despre Andrei Butnariu, din Galați, care spune că joacă la loto de peste 20 de ani.

Cine face ca mine, ca mine să pățească!” – este mesajul pe care cel mai proaspăt milionar în euro l-a transmis tuturor jucătorilor la loto, potrivit unui comunicat al Loteriei Române.

Pe lângă premiul de categoria I la Loto 6/49, Butnariu a mai obținut și 18 câștiguri de categoria a II-a, 45 câștiguri de categoria a III-a și 20 câștiguri de categoria a IV-a. În total, a câștigat 22,4 milioane de lei.

Andrei Butnariu spune că se consideră un om norocos, pentru că a mai câștigat și în trecut. Are în palmares mai multe premii de categoria a II-a la Loto 6/49.

Bărbatul spune că joacă în mod constant aceleași numere, în aceeași formulă de joc care i-a adus acum premiul cel mare. Și va continua să joace, pentru că vrea să mai câștige și alte premii.

Cu banii câștigați acum la Loto 6/49, Andrei Butnariu spune că își dorește, în primul rând, să-și ajute copiii și nepoții.

Biletul norocos a fost jucat la agenția 17-010 din Galați și a fost completat la Loto 6/49 cu 3 combinații complete de numere. Acesta este primul câștig de categoria I obținut în acest an la Loto 6/49.

Agenția 17-010 din Galați este printre cele mai „norocoase” din România. Este pentru a cincea oară în ultimii 10 ani când aici este câștigat premiul cel mare la Loto 6/49.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri