VIDEO | Cofetărie invadată de șobolani

Data publicării:
sobolani

Într-o cofetărie din Brăila, şobolanii umblă printre prăjituri. Mai multe imagini filmate în laboratorul pentru dulciuri au ajuns pe internet. Inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare s-au autosesizat şi au făcut controale la faţa locului. Adminstratorul cofetăriei spune că imaginile, filmate de o fostă angajată, sunt vechi.

Filmuleţele în care apar şobolanii mergând prin laboratorul cofetăriei au fost făcute publice chiar de către o fostă angajată a unităţii.

Lăcrămioara Trandafir, proprietara cofetăriei: Da, imaginile sunt de la noi. Mai sunt şi accidente, noi suntem la parterul blocurilor, unde acest bloc colcăie de şobolani. Se mai întâmplă, se mai face câte o gaură, se sparge, că așa sunt instalalţiile proaste şi mai intră câte unul. La noi este o permanentă luptă cu gândacii, cu şobolanii.
Reporter: Dumneavoastră aţi mai mânca prăjituri într-o cofetărie unde ştiţi că au fost şobolani ?
Lăcrămioara Trandafir: Probabil că nu.

Ultima deratizare a fost făcută în urmă cu 90 de zile, atunci când au fost făcute şi cele două filmuleţe, explică administratorul cofetăriei. Următoarea era programată pentru luni, 30 octombrie.

Inspectorii sanitari au făcut imediat verificări.

Gicu Drăgan, director DSV Brăila: S-au reţinut pentru distrugere 98 de kilograme de produse de patiserie şi cofetărie. Au fost amendaţi cu 2.000 de lei pentru depozitrare necorespunzătoare şi comercializare.
Reporter: În privinţa şobolanilor, aţi găsit acolo urme?
Gicu Drăgan: Nu s-au găsit urme deloc, am înţeles de la inspectorii mei că acel filmuleţ este din luna august.

Activitatea cofetăriei a fost suspendată până la remedierea deficienţelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri