VIDEO. Un șofer de BMW a făcut o criză de nervi în trafic și a atacat cu bâta un bărbat

Data actualizării: Data publicării:
masina

În loc de înţelegere amiabilă, un şofer de 18 ani din Botoşani a cărui maşină a fost lovită uşor, a făcut o criză de nervi. A sărit cu bâta de baseball şi cu pumnii pe autoturismul celui vinovat, fără să ţină cont de faptul că în acel vehicul era un copil ce privea înspăimântat revărsarea de violenţă.

Scene violente în trafic, pe o stradă din Botoşani. Un şofer începător a distrus maşina altuia. Tânărul de 18 ani s-a înfuriat când un bărbat de 67 de ani l-a accidentat uşor. Şoferul a început să dea mai întâi cu pumnii în geamuri, apoi a venit şi cu o bâtă şi a spart luneta. Speriat de furia tânărului, bărbatul care l-a accidentat s-a baricadat în maşină. Aici mai erau o femeie şi un copil, care au asistat la scenele de groază.

Băiatul de 18 ani, care conducea un BMW, s-a supărat teribil pentru că un şofer mai în vârstă i-a atins uşor maşina. Martorii care au şi filmat incidentul spun că maşina lui avea doar o zgârietură. A vrut să o răzbune însă: a făcut praf geamul din spate al autoturismului care îi lovise vehiculul.

Şoferul care a provocat micul accident s-a baricadat speriat în maşină. În ajutorul lui au sărit trecătorii, care l-au calmat pe tânărul furios. Acesta a fost reţinut de procurori 24 de ore şi acum este anchetat în libertate pentru distrugere, lovire şi tulburarea liniştii publice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri