VIDEO. Momentul în care Carla's Dreams a întrerupt concertul de la Piatra Neamţ

Data publicării:
carla s dream - the storyalist

Ulterior, pe Facebook, membrii trupei au postat un mesaj plin de revoltă. Ei dau vina pe organizatorii care au ales un astfel de spaţiu pentru spectacol. Artiştii au explicat că au decis să întrerupă concertul pentru a evita o tragedie şi au depus deja plângere la poliţie.

Vom sesiza toate organele competente pentru a 'sensibiliza' afaceriştii, care au adus două baxuri cu 6 sticle de jumătate de litru, chiar când au văzut prima persoană scoasă de ambulanţă din sala arhiplină!" - au scris artiştii pe pagina lor de Facebook.

Gestul artistului i-a impresionat pe spectatori: „Proastă organizare. Aşteptam "Acele" şi "Te rog ". O să vă revăd în iulie în Paşcani. Aţi fost mai preocupaţi de siguranţa spectatorilor şi pentru asta vă respect”, a postat unul dintre ei pe pagina de Facebook a trupei.

„Vă felicit pentru ce aţi făcut la Piatra Neamţ! Meritaţi tot respectul...sunt unul dinte fani voştri şi ...am lucrat ca montator de scene în Italia...vă spun sincer...nu am văzut niciodată aşa ceva...în spatele mallui e teren abandonat...dar azi...nu aveai unde să arunci un ac ! Niciodată nu am văzut aşa ceva în această zonă ! Bravo că aţi adunat atâţia oameni, însă vă felicit că v-ați oprit, stimă ! Aţi evitat ceea ce se putea sfârşi tragic... ! Vă felicit!”, scrie un alt fan.

Citiţi şi:

Carla's Dreams a oprit concertul de la Piatra Neamţ, după ce mai multor persoane li s-a făcut rău

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri