VIDEO. Șoarece filmat în frigiderul cu lactate al unui supermarket din Bucureşti

Data actualizării: Data publicării:
soricel

Imagini tulburătoare, la un supermaket din Bucureşti. Clienţii au filmat un șoarece în frigiderul cu lactate, în timp ce ronţăia de zor o roată de caşcaval. Imediat, magazinul a fost închis, pentru deratizare. În România, însă, un supermarket în care rozătoarele se plimbă nestingherite printre alimente poate fi redeschis după scurt timp. Reprezentanţii lanţului spun că este vorba despre numai şapte zile. Iar autorităţile întârzie cu răspusuri şi cu sancţiuni.

Un pui de şoarece, aparent bine hrănit, a fost surprins de clienţii unui magazin, ironic, chiar la caşcaval. Animalul intrase în frigider să se înfrupte din bunătăţile puse la rece. Nu a fost deranjat nici de temperatura scăzută, nici de prezenţa oamenilor de dincolo de sticlă.

După ce mai mult clienţi au postat pe Facebook imagini cu şoarecele în frigider, magazinul a fost închis. Măsura este una proviozie, însă, şi luată pentru deratizare, potrivit unui comentariu de pe aceeaşi reţea de socializare, dat de reprezentanţii magazinului.

Potrivit comentariului, magazinul ar fi urmat să fie închis doar pentru o oră. Apoi, într-un comunicat trimis redacţiei Digi24, reprezentanţii lanţului au spus că este vorba despre o perioada de şapte zile. În plus... „Ca o primă masura de siguranţă, frigiderul a fost igienizat și au fost înlăturate toate produsele existente în momentul incidentului.” Sursa: comunicat de presă

Clienţii magazinului spun că s-au confruntat şi cu alte probleme De exemplu, viermi în pui sau fire de păr în mâncare.

Clientă: “Mă simt cam dezamăgită. Până la urmă e vina lor că probabil nu au avut igiena corespunzătoare.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri